Canonovi novi A4 višefunkcijski uređaji

14.04.2014.g.

canon A4

Novi modeli imageRUNNER ADVANCE C250i, C350i i C351iF prvi put malim radnim grupama donose Canonovu nagrađivanu efikasnost upravljanja dokumentima i mogućnosti kontrole u obliku kompaktnog A4 uređaja u boji. Novi uređaji u boji formata A4 nude korisnicima iskustvo karakteristično za cijelu seriju imageRUNNER ADVANCE, stavljajući im na raspolaganje jednaku jednostavnost upotrebe i efikasnost naprednog upravljanja dokumentima na kakve su navikli na svojim uređajima u boji formata A3.

Francis Thornhill, voditelj marketinga proizvoda za Europu i Veliku Britaniju u tvrtki Canon Europe, kaže: Uspjeh naše serije imageRUNNER ADVANCE zaista je izuzetan. Od predstavljanja ove serije 2009. godine prodali smo više od 400.000 uređaja širom regije EMEA, a dojmovi korisnika iznimno su pozitivni. Dodatkom novih kompaktnih modela Canon može ponuditi najbolje rješenje za ispis i skeniranje dokumenata za bilo koje uredsko okruženje – od malih radnih grupa do užurbanih velikih odjela – s potpunim nizom crno-bijelih uređaja i uređaja u boji, formata A4 ili A3.

Zahvaljujući aplikacijskim platformama imageRUNNER ADVANCE MEAP i MEAP Web te Canonovoj nagrađivanoj programskoj opremi, novi uređaji nude brzo i efikasno upravljanje ispisom kao i skeniranjem dokumenata. Podrška za rad u pokretu, uključujući ispis s mobilnih uređaja ili skeniranje na servise u oblaku, osigurava da današnje ulaganje u ove uređaje bude isplativo i u budućnosti te pomaže korisnicima da ostanu produktivni kada na terenu rade s digitalnim ili papirnatim dokumentima.

imageRUNNER ADVANCE C250i, C350i i C351iF daju impresivan ispis u boji visoke kvalitete brzinom do 35 stranica po minuti te nude kapacitet papira do 2.300 listova. Poznato i prilagodljivo korisničko sučelje serije imageRUNNER ADVANCE spojeno je s dodirnim zaslonom dijagonale 7 inča jednostavnim za upotrebu, što korisnicima omogućuje bezbrižno rukovanje.

Novi uređaji nude sigurnosne značajke i mogućnosti kontrole troškova koje se mogu skalirati da bi zadovoljile potrebe bilo koje organizacije – od uobičajenih značajki kao što su pametno prepoznavanje korisnika ili kontrola dostupnosti pojedinih funkcija do sofisticiranih mogućnosti kao što je sprječavanje gubitka podataka (Data Loss Prevention – DLP). Canonov jedinstveni Universal Login Manager (ULM) nudi manjim organizacijama izvješćivanje i kontrolu pristupa na razini velikih tvrtki – bez potrebe za instalacijom servera. ULM nudi potpunu transparentnost korištenja i troškova po korisniku kao i mogućnost primjene ograničenja na razini korisnika za poboljšanu sigurnost i upravljanje troškovima. Zahtjevnija okruženja mogu pristupiti centraliziranom i sveobuhvatnom sustavu za upravljanje ispisom i njegov nadzor u vidu Canonove platforme uniFLOW, koja nudi napredne značajke kao što su DLP i usmjeravanje zasnovano na definiranim pravilima.

Dosljedno izvedeno rukovanje u cijeloj seriji imageRUNNER ADVANCE pojednostavnjuje upravljanje uređajima, njihovo podešavanje i korištenje. Zahvaljujući mogućnostima nadogradnje MFD-ova i udaljenog dijagnosticiranja problema, organizacije mogu smanjiti vrijeme tijekom kojega su uređaji izvan pogona na najmanju moguću mjeru te poboljšati produktivnost. Mogućnost daljinskog naručivanja novih tonera rješava korisnike brige o ovom poslu. Ugrađena podrška za industrijske standarde, poput originalnog Adobeova PostScripta, osigurava bezbolnu integraciju u postojeća informatička okruženja.

Jednako kao i nagrađivana serija imageRUNNER ADVANCE formata A3, novi uređaji troše manje od jednog vata energije u pasivnom režimu rada i imaju certifikat Energy Star, što im osigurava jednu od najboljih TEC ocjena u industriji uredskih uređaja. Uređaji imageRUNNER ADVANCE C250i, C350i i C351iF bit će dostupni u lipnju 2014.

Izvor: CroPc.net

Share This Post: