Fiskalizacija

U Hrvatskoj su se od početka 2013. godine uveli sustavi za kontrolu naplate u gotovini, a koji moraju biti fiskalizirani, odnosno moraju koristiti fiskalizirani softver koji mora biti spojen sa poreznom upravom i slati svaku transakciju u PU. Nakon što se transakcija pošalje u poreznu upravu ista će generirati JIR (jedinstveni identifikator računa) koji mora biti ispisan na računu (transakciji) i kojem će kupac u svakom trenutku moći provjeriti vjerodostojnost putem interneta ili slanjem SMS poruke. Ovo vrijedi za sve djelatnosti koje rade sa gotovinom.

Fiskalne blagajne

Fiskalne blagajne za ugostiteljstvo

Želite li potpunu kontrolu nad poslovanjem Vašeg ugostiteljskog objekta, više slobodnog vremena, manje problema sa zakonom, manje problema sa osobljem, efikasnije i modernije poslovanje tada je Blue POS rješenje za Vas.

Inačice programa

Blue POS program za ugostiteljastvo dolazi u dvije inačice:

–  Standard PC
–  Touch Screen 

Standard PC verzija dizajnirana je za rad koristeći klasičnu tipkovnicu dok je Touch Screen verzija dizajnirana za rad sa Touch Screen ekranima (osjetljivim na dodir). Iako su obe verzije programa različite u prikazu i načinu rada, pružaju iste mogućnosti.

Zašto koristiti Blue POS

  • Potpuna kontrola nad radom Vašeg ugostiteljskog objekta
  • Ubrzava sve Vaše poslove, sa svim informacijama za poslovanje i nabavu
  • Pristup kasi s udaljenih lokacija (od kuće) te daljinski tisak svih izvješća
  • Olakšana interakcija sa knjigovođom
  • Jednostavan rad s programom

Blue POS blagajna

Fiskalne kase Napredna i atraktivna blagajna za ugostiteljstvo. Provjerite i Vi zašto su mnogi izabrali upravo Blue POS za svoje poslovanje. Predstavljamo Vam Blue POS, atraktivnu te mogućnostima i dizajnom naprednu POS blagajnu za ugostiteljstvo. Blue POS je kompletno rješenje POS blagajne za caffe barove, restorane, pizzerije, bistroe, pečenjarnice, noćne klubove i slične ugostiteljske objekte. Sadrži mnoštvo opcija kao što su grafički prikaz stolova, narudžbe, načini plaćanja, više nivoa rada, više kasa u cjelinu, daljinski pristup podacima i još mnogo toga.

Ako želite potpunu kontrolu nad poslovanjem vašeg ugostiteljskog objekta, više slobodnog vremena, manje problema sa zakonom, manje problema s osobljem, efikasnije i modernije poslovanje. Blue POS je rješenje za Vas. Blue POS program radi na Windows operativnom sistemu. Kao bazu podataka koristi  besplatnu inačicu Microsoft SQL Server Express, što mu daje široki spektar dodatnih mogućnosti koje u DOS sučeljima (crno tekstualno sučelje bez grafike i naprednih funkcija) nije moguće koristiti. Program podržava mrežni rad što znači da jedna ili više kasa mogu biti spojene na centralni server. Korisnik u back office-u može pristupiti bilo kojoj kasi radi uvida u financijsko stanje u bilo kojem trenutku bez zaustavljanja rada kase. Zbog različitih zahtjeva naših klijenata Blue POS program dostupan je kao standardna PC te kao Touch screen verzija. Obje verzije sadrže iste funkcionalnosti te imaju mogućnost zajedničkog rada u mrežnom okruženju (primjerice neke kase mogu biti standard PC, dok druge u istom sustavu mogu biti Touch screen.). Tvrtka Plavo i dalje nastavlja razvoj Blue POS sustava, izdajući novu verziju svakih 6 mjeseci sa novim funkcionalnostima koja su pretežno sugestija naših postojećih klijenata.