Izrada WEB stranica

Hosting
Tražite li smještaj vaše internet domene tada tražite:

  • - pouzdanost
  • - skalabilnost
  • - fleksibilnost
  • - isplativost

 

Ovaj problem riješili smo korištenjem specijaliziranog hosting centra koji se brine o našim serverima 24 sata na dan 365 dana u godini. U hosting paketu dobivate:

  • - diskovni prostor prilagođen vašim potrebama
  • - POP3 / IMAP / SMTP server sa vama prilagođenim brojem e-mail adresa
  • - Apache / IIS, PHP5 / ASP, MySQL / MSSQL
  • - FTP, SSH, Spam i antivirusna zaštita
  • - cPanel / Plesk, 24/7 podrška i još mnogo drugih mogućnosti

 

Vaše web stranice postavit ćemo na naše internet servere u vrlo kratkom vremenu i bez imalo problema za vas. Pružajući vam podršku, potrudit ćemo se da i ovaj segment IT industrije funkcionira prema vašim željama i potrebama. Dajte nam na znanje što želite, a mi ćemo vaše želje implementirati. Jednostavno, zar ne?

 

Web dizajn
Spremni smo odraditi web rješenja prilagođena vašim zahtjevima bez obzira radi li se o jednostavnoj web prezentaciji vaše tvrtke, online trgovini sa online plaćanjem kreditnim karticama, CMS, CRM ili intranet sustavu. Izradit ćemo idejni projekt i vizualni predložak vaših web stranica prema imidžu vaše firme i u skladu s potrebama vašeg poslovanja. Vaš zadatak je da nam dostavite kvalitetne materijale potrebne za izradu vaših web stranica (logotip, tekstove, fotografije …). Sav ostali posao pripreme i optimiziranja teksta i slika te samu izradu web stranica prepustite nama. Održavanje i osvježavanje postavljenih web stranica ključno je za zadržavanje posjećenosti kao i za privlačenje novih posjetitelja. Sukladno vašim potrebama možemo ugovoriti način održavanja koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za uspješnom i atraktivnom prezentacijom na internetu.

 

CMS
Ukoliko želite samostalno i svakodnevno osvježavati vaše stranice, tada je CMS (Content Management System) rješenje za vas. CMS je izuzetno jednostavan i efikasan način svakodnevnog ažuriranja web stranica. Sve što trebate napraviti je prijaviti se korisničkim imenom i lozinkom na CMS sustav, stvoriti novi sadržaj u ugrađenom uredniku sadržaja, snimiti sadržaj i vaš novi sadržaj je publiciran na vašim web stranicama. Jednostavno, zar ne? Želite li postaviti ili ukloniti određenu vijest u točno određeno vrijeme, ali vi odlazite na godišnji odmor u to vrijeme? Želite da drugi pripreme tekst za objavljivanje, ali da ga vi morate prekontrolirati i odobriti za publiciranje na web stranicama? Nema problema, takvi zahtjevi i još mnogo drugih mogućnosti je implementirano u CMS sustavu.

 

Internet trgovina
Za klijente koji žele uz niske početne troškove i niske troškove poslovanja ostvariti veći profit trgovanjem putem interneta, nudimo osmišljavanje i implementaciju internet trgovine. Ova usluga internet trgovine namijenjena je malim i srednjim tvrtkama koje žele svoju vlastitu internet trgovinu, ali i većim tvrtkama koje su prepoznale prednosti ove usluge.
Ova usluga je cjelovito rješenje koje sadrži katalog proizvoda (cijena, opis, slika …), košaricu za naručivanje proizvoda, izračun troškova dostave te online plaćanje kreditnim karticama. korisnik može samostalno uređivati sadržaj Internet trgovine ili može ugovoriti kompletnu uslugu održavanja Internet trgovine od strane Informatičke podrške.
Također pružamo uslugu integracije (povezivanja) Internet trgovine sa postojećim knjigovodstvenim sustavom koji koristi klijent kako bi se ostvarila najveća korist za klijenta.

 
Neke od naših WEB stranica
Cvjećarnica Ružica
HNK Sloga Mravince
TTK Strka
Dalmacija Ultra Trail
K&K Revizija
Suman Interijerstvo
Odvjetnik Zdenko Radić
Apartmani Nives
Restoran Perivoj
Crveni Križ Split

April 2024
M T W T F S S
« Jul    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930