Najam, prodaja i servis fotokopirnih strojeva i printera

SERVIS PRINTERA:

Printeri kao elektromehanički uređaji, za razliku od kompjutera, podložni su trošenju usljed eksploatacije, i kao mehaničke naprave, ukoliko želite da Vas dugo služe zahtjevaju kvalitetno održavanje i pozorno korištennje..
Veliki izbor rezervnih dijelova. U slučaju bilo kakvih problema sa printerima:
- popravak, podešavanje, čišćenje i kalibriranje svih vrsta ink jet printera
- popravak, podešavanje i servisiranje svih vrsta multifunkcijskih printera
- popravak, održavanje i servisiranje svih laserskih pisača
- popravak, čišćenje i podešavanje matričnih pisača
- popravak, podešavanje i održavanje svih vrsta POS pisača (printeri za blagajne).
- rezervni dijelovi za printera svih proizvođača.

SERVIS KOPIRA:

U našem servisnom odjelu pružamo kvalitetnu uslugu popravka uredskih i profesionalnih uređaja marke Canon, Konica Minolta, Toshiba....
Osim u našem servisnom odjelu na lokaciji Zupina 3a u Splitu, vršimo poravke i na lokaciji korisnika. Nudimo rezervne dijelove i potrošni materijal za sve uređaje u našoj ponudi.
Pružamo uslugu održavanja kupljenih i unajmljenih uređaja za naše klijente s kojima imamo ugovor o održavanju.

PRODAJA KOPIRA:

Prodaja kompletnog asortimana Konica Minolta i Canon uređaja u crno-bijeloj i kolor tehnologiji

NAJAM KOPIRA:

Često se koristite uređajima koji ne zadovoljavaju Vaše potrebe ili su pak na izmaku. Zaključak je jednostavan, trebate novi uređaj.

Nemate novca za ulaganja ili jednostavno želite novac iskoristiti za nešto drugo, mi vam nudimo rješenje.Bezbolno zamjenite Vaš uređaj novim, bržim, jednostavnijim, funkcionalnijim.Tijekom godina specijalizirali smo se na području najma uređaja na određeno ili neodređeno vrijeme.
Ovim vidom suradnje sva briga oko uređaja prepuštena je nama, od eventualnih popravaka preko redovnog održavanja do izmjene potrošnog materijala.
Svaki uređaj kao i ugovor prilagođavamo kupcu čije potrebe i zahtjevi nisu uvijek jednaki.

U slučaju kvara ili zastoja uređaja odazivamo se na Vaš poziv u najkraćem mogućem roku. U slučaju nemogućnosti otklanjanja kvara u roku od 24 sata nudimo zamjenski uređaj.

Posjedujemo velik broj uređaja namjenjenih upravo ovom segmentu našeg poslovanja. Svi uređaji redovito su održavani i obnavljani. Sve su to uređaji novijih generacija sa svim mogućnostima koje današnjem korisniku omogućavaju jednostavan rad.

Nudimo mogućnost najma fotokopirnih uređaja različitih karakteristika, opcija, različitih brzina ispisa,...ovisno o potrebama klijenta.
Najam uređaja obuhvaća dostavu i instalaciju, uputstva ra rukovanje te redovito održavanje (servis, eventualni popravci) bez obzira na količinu kopiranja, kao i sav potrošni materijal i rezervne dijelove.
U najam nije uključen samo papir, ukoliko ugovorom nije drugačije definirano.
Ukoliko se potrebe klijenta u međuvremenu promijene, postojeći fotokopirni uređaj mijenjamo za onaj koji će zadovoljiti nove potrebe, a prilikom instalacije uputit ćemo klijenta u način rada novoga uređaja.
Prilikom dugogodišnjeg najma uređaji se uredno zamjenjuju novim i boljim uređajima novijih generacija.