Dell Vostro 5470 – najnovija evolucija

31.03.2014.g.

ScreenShot253

Poslovni profesionalci s ograničenim budgetom žele nešto na što se mogu osloniti – kvalitetan, pouzdan i mobilan uređaj koji odgovara svakodnevnim poslovnim potrebama. Najnoviji u seriji Dell Vostro 5470 koji se pojavio zapeo je za oko svima. Zašto? Zato jer Vostro 5470je ultramobilno prijenosno računalo koji s ekranom od 14″ donosi 4th generaciju Intel® Core™ procesora s visoko performasnom diskretnom grafičkom karticom a još postoji i Ultrabook opcija s ekranom osjetjlivim na dodir. Ali postoji jiš mnogo toga. Vostro 5470 donsoi dodatno osiguranje uz čitač otiska prsta, što još više povečava sigurnost i zaštitu vaših podataka. S debljinom manjom od 1 incha, ultra lak, izrađen od aluminija – ov oje računalo kojem je teško parirat.

S svega 18.3mm debljinom te masom od 1.53kg, ultratanki Vostro 5470 ima više snage i mobilnosti koju traže profesionalci, cjenovno osjetljivi manageri kao i IT decision makeri kad traže performase po pravoj cijeni.

Ekran od 14″ s HD TrueLife tehologijom podržava do 1366 x 768 pixela, a integrirani stereo zvučnici i poseban subwoofer pogonjeni HD audio tehnologijom s WavesMaxxAudio 4.0 i 2.1 stereo zvukom pružaju osjećaj kao da imate puno veče zvučnike ispred sebe. Korisnici mogu uživati u 720p video sadržaju zajedno s pripadajučim audio i vizualnim detaljima. Računalo posjeduje integriranu 70HD 1MP kameru za HD video konferencije. Također, postoji i ultrabook verzija s ekranom osjetljivim na dodir.

Vostro 5470 opremljen je punom Chiclet tipkovnicom te multi-touch gesture touchpadom koji osiguirava fluidnu navigaciju kroz Windows ili Linux operativni sustav te hladan aluminijski oslonac za lagodniji rad. Sve ove bogate značajke istaknute su s prekrasnim brušenim aluminijem u grafitnoj srebrnoj ili vatrenoj crvenoj boji te koristi integriranu bateru s 3 ćelije koja osigurava do 5 sati rada.

Konektivnost je podržana s 802.11 b/g/n WiFi, Bluetooth 4.0 Combo i RJ-45 Ethernet portovima. Korisnici mogu dijeliti multimedijalne zapise putem tri USB 3.0 porta, uključujući i jedan s Power Share tehologijom, SD čitačem kartica, priključkom za mikrofon i slušalice te HDMI priključkom.

Uz 4th generaciju Intel® Core™ procesora i integriranu HD4400 grafičku karticu (ili opcijsku 2GB DDR3 NVIDIA GeForce GT740M), korsinici mogu kupiti ili standardni ili Ultrabook konfiguraciju s Vostra 5470. Kapacitert pohrane od 500GB HDD dovoljno je za smještaj velikog broja zapisa dok je 32GB SSD u Ultrabook konfiguraciji namijenjen dobivanju još boljih performansi i dodatnom prostoru za pohranu.

Vostro 5470 dolazi uz ugrađeni čitač prsta i predinstaliranim sigurnosnim softwareom kao i s Dell Backup i Recovery Manager sustavom za pouzdanu zaštitu podataka.Kao dodatak, Ultrabook konfiguracija dolazi s Intelovom Anti-Theft tehologijom i tehologijom zaštite identiteta pod nazivom Identity Protection Technology.

Ključne značajke:

  • Četvrta generacija Intel® Core™ procesora do 2GB diskretne grafike 
  • Do 1TB SATA HDD
  • Ultrabookopcija uz Truelife touch-enabled ekran
  • 2.1 Wave Maxx značajke s sustavom eliminacije šuma za poslovne konferencije 
  • Komunikacijske opcije uključuje USB 3.0 x 3 (uključujući jedan Power Share), HDMI 1.4, Ethernet, SD čitač kartica 
  • Čitač otisaka prstiju
  • Dvije dostupne boje:grafitno srebrni ili vatreno crvena
Share This Post: